top of page
geschiedenis historie camping hoeve t noord terschelling vroeger

door de jaren heen

 

 

Camping Hoeve 't Noord is in de jaren 60 ontstaan. Eerst met kleine houten huisjes die iedere winter afgebroken dienden te worden en opgeslagen werden bij boeren in de omgeving. Als je goed rond kijkt kun je er nog enkele vinden op de camping. Later kwamen daar ook tenten en caravans bij die op den duur s'winters niet weg hoefden. 

In de jaren 90 stopte de oud campingeigenaar en kwam de camping te koop. De  65 caravaneigenaren hebben toen de gehele camping gekocht en er een  coöperatie van gemaakt. Alle leden zijn dus eigenaar van de gehele camping. De receptie draait op vrijwilligers uit de camping en is ongeveer geopend van half maart tot half november. Buiten deze periode is verblijf ook mogelijk maar moet de eigenaar zelf voor de sleutel van uw verblijf te zorgen.

infra 2012 camping hoeve t noord
lijnlaser  infra 2012 camping hoeve t noord

In de herfst van 2012 is de gehele infra van de camping vervangen. Vanaf dat moment is er aardgas, een waterleiding die diep genoeg ligt zodat hij s'winters niet bevriest, kabel -tv van Ziggo en nieuwe stroomkabels. Ook is het gehele riool vervangen. Er is hard gewerkt door enkele mensen van de camping in samenwerking met eilander bedrijven.

infra 2012 camping hoeve t noord
infra 2012 camping hoeve t noord
Hessel in zijn caravan 't wad

Eind 2012  verdwenen er ook een paar oldtimer caravans en werden deze vervangen door modernere versies.

bottom of page