top of page
IMG_7164.JPEG

 

 

De camping is autovrij. De grasvelden op onze camping zijn voor de spelende kinderen, fietsers en wandelaars. De parkeerplaats is gratis te gebruiken voor u en uw bezoek. Bij de receptie staan  bagagewagens om uw  bagage naar uw verblijf te brengen. Hier zijn ook de voorzieningen om uw afval te deponeren. Groen in de groencontainers. Glas in de glasbak.  Papier/ karton in de papierbak. Plastic wordt niet apart ingezameld op Terschelling. Voor uw restafval gebruikt u de rode dongel  voor de ondergrondse container. ( deze zit aan de sleutel van uw verblijf) Op de hele camping is goede gratis wifi. Verder is er een centraal douche/toiletgebouw waar u evt gebruik van kunt maken.  In onze wasserette is  een groot volume wasmachine een droger en centrifuge. De munten hiervoor koopt u bij de receptie tussen 9.00 en 20.00 uur. Gebruik van de centrifuge, strijkplank en strijkijzer zijn gratis. Bij de  receptie kunt u altijd terecht voor vragen en toeristische informatie. Ook verhuren we hier    (elektrische) fietsen, kinderfietsen, bakfietsen en tandems. Verder hebben we wat buitenspelletjes, badminton, ping-pong bedjes, jeu de boules, kubb-spel  etc ...te leen. 

algemene informatie

Parkeren in Harlingen:
In Harlingen zijn diverse parkeergelegenheden, overdekt en niet overdekt. Door middel van (ANWB)-borden wordt u de weg naar de terreinen gewezen.
De meesten hebben een pendelbus die aansluit op de tijden van de veerdienst.    Google evt even op parkeren in Harlingen!

Met de Fiets.
U gaat vanaf het haventerrein rechtsaf, richting Midsland, over het fietspad langs de haven. U blijft het fietspad volgen, o.a. langs de jachthaven en de jeugdherberg.
U komt nu uit op het fietspad langs de hoofdweg, men gaat nu rechtsaf het fietspad op richting Midsland. Bij Midsland slaat u linksaf richting Midsland-Noord/Midsland aan zee. U komt nu door het dorp Midsland, voor de kerk gaat u linksaf. Daar volgt U gewoon de doorgaande weg naar Midsland-Noord. Bij T gaat u rechtsaf de Noordlandweg op, dan nog een kleine 300 meter en u bent op de plaats van bestemming.

Met het openbaar vervoer:

U neemt de bus naar paal 8, uitstappen bij Midsland-Noord/Landal. Bij het kruispunt 1e weg rechts, dit is de Noordlandweg. 
Daarna nog ongeveer 300 meter lopen, de 2de camping aan de rechterkant van de weg, zie het bordje Hoeve 't Noord.

Met de auto:

U gaat vanaf het haventerrein rechtsaf richting Midsland. Voorbij Midsland slaat U linksaf richting Midsland-Noord/Midsland aan Zee. 
U rijdt nu over de rondweg van Midsland. U blijft de doorgaande weg (met de bocht naar rechts mee)volgen tot in Midsland-Noord. 
Hier neemt u de eerste weg rechtsaf, de Noordlandweg op. Tot u het bordje van Camping Hoeve 't Noord tegenkomt.

Hoe kom ik op de camping.

douche  sanitairruimte  sanitairgebouw camping hoeve 't noord

Voorzieningen

Midden op de camping is het sanitairgebouw. Hier kunt gebruik maken van 2 douches  € 0,50 en een wastafel en een wc. 

 

In dit gebouw is ook de wasserette met een groot volume wasmachine een droger en centrifuge. De munten  hiervoor koopt u bij de receptie tussen 9.00 en 20.00 uur. Gebruik van de centrifuge, strijkplank en strijkijzer zijn gratis.

bottom of page